Heeft u moeite met het bijhouden van de dagen? Met een kalenderklok is dit verleden tijd en is het geen probleem meer! De kalenderklok geeft automatisch de dag, datum en de tijd aan. De klok is zeer geschikt voor mensen met alzheimer en dementie of mensen die slechtziend zijn. U kunt op de kalenderklok binnen een oogopslag zien hoelaat het is en welke dag. Voor mensen die vergeetachtig zijn geeft deze kalenderklok veel duidelijkheid, wat vervolgens weer voor rust zorgt.

Wordwide vision heeft veel verschillende soorten kalenderklokken in het assortiment. Zo hebben zij analoge en digitale klokken maar ook een combinatie hiervan. Ook kunt u kiezen uit een grote tijdsweergave en een kleinere datumweergave of andersom. Ook zijn er verschillende modellen zodat uw kalenderklok altijd in uw interieur past.

Worldwide Vision verkoopt niet alleen klokken en uurwerken. U kunt bij hen ook terecht voor verschillende soorten hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. Het assortiment van Wordwide vision is erg breed.

Voordelen van een kalenderklok

  • Wordwide vision heeft veel verschillende soorten klokken
  • Er zit altijd een klok voor jou bij door het ruime assortiment
  • Door de grote en duidelijke weergave zijn kalenderklokken makkelijk af te lezen
  • De cijfers en letters zijn bij fel zonlicht goed afleesbaar door de zwarte ondergrond en witte opdruk
  • Het instellen van de klok gaat in slechts een paar stappen via een zeer overzichtelijk keuzemenu
  • U hoeft de kalenderklok ook maar een keer in te stellen