valdemping

Ben je je saaie woonkamer zat? Is het al lang tijd om die beton cire badkamer online te kopen? Maar is het wat duur? We hebben heel wat ideeën voor je! Je kunt al bij https://chalkpaint.store voor een goede prijs homeofconcrete betonlook verf kopen

Maar er is nog veel meer wat je kan doen. Het is belangrijk dat je huis er goed uitziet.Thuis voel jij je elke dag beter als de omgeving er goed uit ziet, maar sterker nog… Hoe goed voel jij je wanneer je door je bezoekers wordt overspoeld door complimentjes! Een huis zegt veel over een persoon en daarom is het belangrijk om je best te doen en het huis mooi te houden. Het maakt niet uit of je nou een groot huis hebt of een klein huis. Misschien is je huis ook niet zo veel waard, dat maakt allemaal niet uit! Met het juiste inricht werk kun je elk huis er uit laten zien alsof het een miljoen waard is. 

Nieuw laagje verf

Begin eerst maar met een nieuw laagje verf overal. En dan bedoelen we ook echt overal. Koop een heleboel witte verf in zodat je zelfs de neutrale stukken weer helemaal opnieuw kan verven. Dan heb je straks weer prachtig, glanzend witte muren waar je blij van wordt om naar te kijken. Maar denk er ook over na om op sommige plekken een ander kleurtje te doen. Kies dus bijvoorbeeld voor de betonlook verf of doe iets anders geks. In de woonkamer wil je het niet te chaotisch hebben omdat er vaak al genoeg andere dingen liggen. Het is ook de woonkamer dus het is logisch dat hier altijd wel een beetje rommel ligt. Of misschien kinderspeelgoed. Daarom is het belangrijk dat je muren zelf niet te vol staan zodat het niet te vol en chaotisch voelt. Kies een mooie en warme toon uit. Of kies een paar felle kleuren die je wilt laten terugkomen in je huis. Je hoeft natuurlijk niet een hele muur te schilderen namelijk. Je kan ook iets heel moois maken door blokken kleur op je muur te maken. Als je bijvoorbeeld twee groene blokken verft kun je dezelfde kleur laten terugkomen in bijvoorbeeld wat kussens op de bank of een dekentje, of het tafelkleed. Zo heb je toch een mooie felle kleur maar wordt je ook niet verblind als je binnenkomt. Soms is iets subtieler ook heel mooi. 

Graffiti

Voor de kinderkamer kan je ook denken aan een samen project. Hoe leuk zouden de kinderen het wel niet vinden om hun muur met spuitverf te mogen bekladden? En dan niet helemaal met de vrije hand. En ook zeker niet een grote “tag”, dus geen namen in mooie letters. Maar met stencils en sjablonen kun je onwijs mooie dingen maken. En het zal een hele leuke dag met de kinderen zijn. Die zullen ook ontzettend trots zijn om hun vriendjes en vriendinnetjes te kunnen vertellen dat zij het mooie kunstwerk op de muur hebben gemaakt. Het hoeft er ook helemaal niet slordig uit te zien als je het met stencils doet. Zorg wel dat je de rest van de meubels in de kamer goed hebt afgedekt en zorg dat je oude kleding draagt. Voor de eigen gezondheid is het ook heel belangrijk een goed mondkapje te dragen en alle ramen goed open te hebben staan. De verf droogt heel snel op en is dan niet meer schadelijk dus je kindje kan al weer snel in zijn mooie nieuw-geverfde kamer slapen.