oplevering huurwoning

Een oplevering huurwoning realiseren? Dan raad ik je aan om eens op de website van Seniorenhulp te kijken. Dit bedrijf heeft mij namelijk onwijs goed geholpen nadat mijn vader kwam te overlijden.

oplevering huurwoning

Nadat mijn vader kwam te overlijden kregen wij vrij snel een brief. Wij hadden namelijk twee maanden de tijd gekregen om het huis leeg en schoon op te leveren. Als eerste dacht ik aan het probleem dat ik niet wist waar ik alle meubels kon laten. Mijn vader woonde nog op zichzelf in een oud herenhuis. Dit houdt in dat hij voldoende kamers heeft waar meubilair in te vinden is. Op zich is dat geen enkel probleem, echter moesten deze kamers wel leeg. Hierdoor wist ik dus niet waar ik de meubels kon laten. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een opslagruimte. Het liefst een ruimte die bij ons in de buurt is. Zo kon ik eenvoudig langs gaan om het allemaal uit te zoeken.

oplevering huurwoning

Het internet heeft mij hiermee onwijs goed geholpen!

Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Seniorenhulp. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om zowel de verhuizing te regelen alsmede de oplevering van de huurwoning. Dit was perfect voor ons, ik zou het anders niet weten hoe dat ik het had moeten doen. Wij hebben er dan ook voor gekozen om dit bedrijf in te schakelen zodat zij de woning leeg gaan ruimen.