In de toekomst zullen gloeilampen niet meer aan de orde zijn en worden vervangen door LED lampen. Soms denken mensen nog dat LED verlichting ongezellig is, maar dat is allang niet meer zo. LED verlichting heeft zich inmiddels ontwikkeld en geeft nu – net als de ouderwetse gloeilampen – warm en sfeervol licht dat je interieur ten goede komt. Tel hierbij op dat LED verlichting veel zuiniger en daarmee milieubewuster is en de rekensom is al snel gemaakt.

Koop filament LED lampen bij De lampjesfabriek

Deze leuke winkel vind je op de Nijverheidsstraat 2D in Maassluis. Daarnaast hebben zij een online winkel. In deze webshop kan je je hart ophalen aan allerlei soorten filament lampen. Alle lampen zijn handgemaakt, van hoge kwaliteit, stijlvol en sierlijk en prachtig ontworpen. Dit geeft je een gevoel van luxe. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen en brengen zo in elke ruimte precies de gewenste sfeer.

Laat je inspireren en bekijk hier het volledige assortiment filament lampen:

LED filament lampen.

Waarom De lampjesfabriek de goede keuze is

Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van hun producten, maar ook vanwege de scherpe prijzen en goede service is De lampjesfabriek de beste winkel als je filament lampen wilt kopen. Zij bieden daarnaast een brede keuze en het gemak van online shoppen. Bij een bestelling boven de 75 euro zijn de bezorgkosten bovendien gratis.

Contactgegevens De lampjesfabriek

Telefonisch zijn zij te bereiken tussen negen en vijf uur op elke werkdag via het telefoonnummer 085-1302268. Voor advies of het beantwoorden van vragen staan zij je graag te woord. Een e-mail stuur je naar klantenservice@delampjesfabriek.nl.