Golfplaatbouten voor jou
Met golfplaatbouten kun je golfplaten bevestigen. Golfplaatbouten hebben een kop met zes kanten en een steel die houtdraad bevat. Onder de kop van de golfplaatbout vind je een 3-delige sluitschelp van RVS, lood en bitum waardoor het dak waterdicht blijft. Door de sluitsschelp is er dus sprake van een waterdichte en bovendien spanningsvrije bevestiging. Het beste kan je eerst boren voordat je gaat monteren. Met een 5 mm dikke houtboor kan je eenvoudig de golfplaatbouten inschroeven.

De golfplaatbouten van verschillend materiaal
Golfplaatbouten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Je hebt elektrolytisch verzinkte golfplaatbouten, thermisch verzinkte golfplaatbouten en RVS A2 golfplaatbouten. De golfplaatbout heeft een afdekkap en alle golfplaatbouten hebben een diameter van 7 mm. De lengte per golfplaatbout verschilt wel. Deze lengte kan variëren tussen de 110 en 170 mm. Aan de hand van zoekfilters kun je eenvoudig de juiste bouten vinden. In het ruime assortiment heb je keuze tussen verschillende golfplaatbouten. Daardoor vind je ongetwijfeld de bout die jij nodig hebt. De golfplaatbouten worden na ontvangst van bestelling naar je toe verzonden en vervolgens bij jou thuis afgeleverd. Hierdoor hoef je dus niet naar een winkel en bespaar je veel tijd die je kan besteden aan je project.

Golfplaatbouten van hoge kwaliteit
De golfplaatbouten bij bevestigingsexpert.nl zijn van hoge kwaliteit. De ruime keuze in het assortiment maakt dat je de perfecte bout kan vinden. Je kunt zelf de lengte van de bout naar wens aangeven. Klussen moet geen vervelende last worden door het niet kunnen vinden van de juiste materialen. Met de producten van bevestigingsexpert.nl heb je jouw project binnen korte tijd af en weet je zeker dat je materialen hebt gebruikt van goede kwaliteit. Geniet dus nu van onbezorgd klussen en bestel vandaag nog via de website. In korte tijd heb jij de juiste golfplaatbouten bij jou in huis.