Glasschuifwand

Ondanks dat het lekker weer is, kun je wel eens dagen hebben dat het erg waait. Het is dan niet lekker om onbeschut buiten te zitten ondanks dat de temperatuur wel goed is, met een glasschuifwand onder de overkapping kun je zelf kiezen of je deze open of dicht zet. Bij mooi weer schuif je de wand helemaal open, en bij minder mooi weer of wind schuif de wand lekker dicht. In een beweging kun je door de handige meenemers de glazen wand open en dicht schuiven.

Glasschuifwand

Past onder elke overkapping

Met een glasschuifwand ben je niet beperkt met een veranda, welke serie je ook kiest de wand past onder iedere veranda. Je hoeft niet bang te zijn dat je een hoge rail krijgt waar de wand in schuift, de rails aan de onderkant is slechts 17 mm zodat je deze bijna niet ziet. De panelen hebben een minimale overlap over elkaar, dit komt omdat de wand als maatwerk wordt geleverd. De delen worden netjes verdeeld, zodat je een symmetrisch geheel in de breedte hebt.

Goed af te sluiten

Maak je gebruik van een glasschuifwand dan is het wel handig deze af te kunnen sluiten, hierdoor hoef je niet elke dag al je spulletjes en tuinmeubilair op te ruimen. De wanden van Verasol.nl zijn af te sluiten met een cilinderslot om indringers buiten te houden, tevens zijn de glazen panelen vervaardigd van veiligheidsglas. Hierdoor heb je niet alleen prachtig luxe overkapping, maar ook een die zeer veilig is.