Bram Heezen en Paul Jansen zijn de twee makelaars in het team. Daarnaast is er nog één binnendienstmedewerker. Dit zorgt ervoor dat de communicatielijnen bij Heezen en Jansen altijd kort blijft. Cliënten ervaren dit als zeer prettig.

Heezen en Jansen kunnen u helpen in (de omgeving van) de volgende plaatsen: Elst, Arnhem, Driel, Herveld, Nijmegen, Valburg en Wijchen. Vooral in Elst krijgen de mannen een hoge waardering, door de enthousiaste aanpak en het nakomen van afspraken. Tevens zijn zij toevertrouwd met de verkoop van veel nieuwbouwwoningen.

Kopen en verkopen

Het zoeken naar een woning is deze dagen niet zo lastig meer, op internet kun je bijna alles wel vinden. Toch is het fijn om een makelaar te hebben waar je terecht kan met uw vragen. Deze vragen kunnen gaan over de vraagprijs, de bouwkundige staat, de woonomgeving, enzovoorts. Ook met verkopen van een woning Heezen en Jansen u helpen. Denk aan kwesties als vraagprijs en opbrengst, verkoopstrategie, presentaties en brochures.

Interesse of meer informatie?

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen met 0481-352216 of een mailtje sturen naar info@heezenjansen.nl. Bent u echter al enthousiast geworden? U kunt zich gratis aanmelden op de site van Heezen en Jansen.