Steeds vaker wordt bedwantsenoverlast gemeld. Mensen nemen ze mee naar huis en zo verspreiden bedwantsen zich. Bedwantsen zorgen ervoor dat je elke morgen wakker wordt met enorm jeukende bultjes. Partners van Ongediertebestrijden.com zijn dagelijks in de weer om bedwantsen te bestrijden bij mensen thuis. Als je last hebt van bedwantsen, moet je zo snel mogelijk bedwantsen bestrijden.

Herken bedwantsen en voorkom een bedwantsenplaag

Door bedwantsen op tijd te herkennen, voorkom je dat het uitgroeit tot een heuse bedwantsenplaag. Herken je een van de volgende kenmerken van bedwantsen in huis, schakel dan zo snel mogelijk een ervaren bedwantsenbestrijder in voor bedwantsen bestrijden:

  • Bedwantsen zijn 5 mm groot, roodbruin van kleur en hebben een ovaal-vormig lichaam met zes pootjes.
  • Bedwantsen in huis laten bloedvlekjes, uitwerpselen, schilfertjes achter.
  • Bedwantsenbeten zien eruit als rode, jeukende bultjes, meestal drie beten op een rij.

Hoe kom je aan bedwantsen?

Bedwantsen reizen graag met je mee om zo bij jou thuis in bed te belanden. Zolang bedwantsen een goede schuilplaats en voldoende voedsel tot hun beschikking hebben, gaan ze niet snel weg. Bedwantsen reizen met je mee voornamelijk vanuit deze plekken:

  • Accommodaties, zoals hotels, B&B’s en hostels.
  • Openbaar vervoer, zoals treinen, bussen en vliegtuigen.
  • Tweedehands spullen, zoals meubels, matrassen en vintage kleding.

Waarom bedwantsen zelf bestrijden lastig is

Bedwantsen zelf bestrijden is mogelijk, maar zeker niet eenvoudig. Er zijn bedwantsensprays en bedwantsenvallen waarmee je bedwantsen bestrijden kan. Het lastige aan bedwantsen bestrijden is dat je alle bedwantsen moet bereiken. Mis je een eitje, dan heb je binnen de kortste keren weer last van bedwantsen. Ook zijn deze bestrijdingsmiddelen tegen bedwantsen minder effectief dan professionele producten voor bedwantsen bestrijden.

Laat bedwantsen professioneel bestrijden

Bedwantsen bestrijden laat je het beste over aan een professionele ongediertebestrijder. Bedwantsen bestrijden is lastig om zelf uit te voeren. Bedwantsen bestrijden is een klus waar specialistische kennis, kunde en middelen voor vereist zijn.