meisjes behang

Bijna elk klein meisje droomt ervan een prinses te zijn, dus je zou denken dat het makkelijk moet zijn om hun kamer in te richten. Nou, dat heb je dus mis. Het is niet allemaal roze en gevuld met eenhoorns! Maar met een beetje hulp en een paar duidelijke ideeën over wat je probeert te bereiken, zou het goed moeten komen. Wat is nu onmisbaar in een leuke meisjeskamer?

Hoewel het inrichten van de slaapkamer van een meisje een kwestie van persoonlijke smaak is, zijn er een paar dingen die bijna verplicht zijn voor goed comfort samen met een stukje organisatie. We hebben enkele punten samengesteld met de belangrijkste zaken voor de inrichting van een leuke meisjeskamer, rekening houdend met de verschillende behoeften die een meisje kan hebben, afhankelijk van haar leeftijd.

meisjes behang

Meisjes behang

We willen dit gedeelte beginnen door te stellen dat elk meisje haar persoonlijke smaak heeft als het op kleuren aankomt, dus roze meisjes behang is misschien niet voor iedereen een optie. We willen echter een paar kleursuggesties aanbieden waarvan bekend is dat ze meestal werken en die hopelijk wat inspiratie zullen bieden voor het kiezen van een kamerkleur.

Geel

Geel en zijn tinten zijn een uitstekende keuze voor zowel jongens als meisjes. Geel is levendig en vrolijk, en het helpt je kind ook om gefocust te blijven tijdens het studeren.

Groen

Groen is een must have kleur voor de babykamer. Groen is zowel rustgevend als energiek, dus dat is goed voor de nachtrust. Een rustgevende groene tint is ideaal voor een babykamer.

Roze

Als de keuze wel op roze valt, dan gewoon lekker doen! Sommige meisjes zijn nou eenmaal “meisje-meisje” en houden gewoon echt van roze.

Nachtlichtje

Als je meisje moeite heeft met slapen in het donker, investeer dan in een nachtlampje dat zacht, rustgevend licht uitstraalt om ze te helpen ontspannen. Het is ook handig voor kinderen die midden in de nacht wakker worden om naar het toilet te gaan of iets te drinken te halen, omdat het hun ogen helpt zich beter aan het donker aan te passen.

LED-spiegel

Meisjes vinden het vaak heerlijk om in de spiegel te kijken, vooral als ze make-up opdoen (of dat nu om te spelen is, of voor het echie). Een LED-spiegel is onder andere daarom een geweldige aanvulling op de inrichting van een meisjeskamer.

Lichtslingers

Niets bepaalt de sfeer in de kamer zo goed als een goede set lichtslingers. Of ze nu op een hoofdeinde worden geplaatst, aan de randen van het plafond worden gehangen, of ze nu warmwit of kleurrijk licht uitstralen, met lichtslingers in een meisjeskamer kun je niet fout gaan!

Opbergruimte

Zelfs als ze klein zijn, hebben meisjes veel spullen. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om alles op te bergen. Dat betekent veel planken, lades en verborgen compartimenten. Meisjes zijn meestal ook georganiseerd, dus ze zullen dit waarderen.

Een schattig tentje

Meisjes houden ook van tenten! Ze vinden het zelfs heerlijk om binnen te knuffelen met hun speelgoed en te spelen, of simpelweg een dutje te doen. Je kunt zelf een schattig tentje maken. Het is helemaal niet moeilijk. Bouw gewoon het frame en bedek het met stof.

Privacy graag!

Als ze klein zijn, houden kinderen ervan om zich te verstoppen en als ze opgroeien, beginnen ze die privacy ook om andere redenen te waarderen. Je kunt gordijnen ophangen om het bed te omlijsten of een eigen raamhoekje maken waar je kleine meid van kan genieten.