Elk jaar gaan wij diverse keren op vakantie naar ons favoriete vakantieland: Spanje. Altijd als wij daar waren, fantaseerden wij over een eigen huis in Spanje. We hadden ook al bij diverse makelaars voor het raam gekeken naar huizen. We zagen steeds wel mooie huizen, maar we wisten niet hoe we het aan moesten pakken. Toen wij weer thuis waren, ging mijn zoektocht verder. Ik kwam toen op de website van Puurspanje.nl en vanaf dat moment veranderde er veel voor ons.

Puurspanje.nl


Op de website van Puurspanje.nl zag ik dat zij Nederlands spreken, dat was erg welkom, want met de Spaanse makelaar kon ik niet communiceren, omdat ik de taal niet goed genoeg beheers. Na wat heen en weer gemaild te hebben met de makelaars van Puurspanje.nl hebben wij besloten om een vlucht te boeken. Zij hadden ons namelijk vertelt dat zij een aantal woningen te koop hadden die wellicht geschikt waren voor ons. Op de foto’s zagen ze er mooi uit. Dus wij wilden ze wel in het echt zien.

Trotse eigenaren


De huizen die te koop stonden in Spanje waren inderdaad mooi. Het was nog lastig kiezen. Na alles tegen elkaar afgewogen te hebben, hebben wij een keuze gemaakt en daar zijn wij nog steeds erg blij mee. We gaan nu nog vaker naar Spanje en genieten van ons prachtige huis, de geweldige omgeving en al het lekkers wat Spanje te bieden heeft!

Bron: huis in Spanje te koop