Is het een snelle oplossing om je woning te verkopen? En levert het je ook wat op? Ik besloot om mijn woning via deze weg te verkopen met Snelhuisverkopen.nl en het hier te delen.

Na het telefoonnummer te hebben gebeld wat op de website staat heb ik een kort intake gesprek gehad met de heer Coenders. Er werd mij uitgelegd wat de mogelijkheden waren en een afspraak ingepland om mijn huis te laten taxeren. Gratis.

De makelaar kwam langs en taxeerde mijn woning, beantwoordde al mijn vragen en vertelde me dat ik binnen twee dagen een bod kon ontvangen tussen de 75 en 85 procent van de waarde. Het bod kwam binnen en ik was blij verrast, want het was meer richting de 85 dan richting de 75 procent.

Snelhuisverkopen.nl heeft mij hartstikke goed begeleid en alle administratie in orde gemaakt. We hadden samen een datum van overdracht geprikt en op de dag zelf kon ik het bedrag bij de notaris ontvangen.

Ik had geen bijkomende kosten, alles was hartstikke netjes geregeld en ik raad dan ook zeker deze partij aan als je er aan denkt om je huis op te laten kopen.