logo (32)Inspiratie van de interieur woonwinkel

 

Er is een interieur woonwinkel die mijn hart heeft gestolen, en die zowel in fysieke vorm als op het web te vinden is. Die interieur woonwinkel heet De Factorij en bevindt zich in België. Aangezien mijn vrind en ik vrij dicht bij de grens wonen, gaan we er regelmatig heen, gewoon even met de auto op en neer. Ik vind dat een leuke besteding van een vrije middag bijvoorbeeld en kan er echt van genieten. De sfeer in de interieur woonwinkel is namelijk ook erg prettig en je waant je er echt in een geheel andere wereld. Dat vind ik leuk, dat hele interieurs voor je ogen gaan leven, dat je je er echt in kunt begeven om het te beleven. Voor mij is dat nog veel zinvoller dan wanneer ik een plaatje in een tijdschrift zie, liever begeef ik me erin, voel ik het echt van dichtbij. Dat neemt niet weg dat de foto’s die deze interieur woonwinkel op de website heeft geplaatst niet ook enorm tot de verbeelding spreken overigens. Ik vind het heerlijk er af en toe op te kijken om inspiratie op te doen voor mijn eigen huis, dat altijd nog verbeterd kan worden. Die inspiratie doe ik op allerlei manieren op maar veelal komt ie van de winkel van De Factorij, omdat de stijl van deze winkel en de meubels die ze er verkopen geheel overeenkomt met mijn eigen smaak en ik me altijd weer geïnspireerd voel zodra ik er wat van heb gezien.