huis verhuren

huis verhurenJouw huis verhuren is een hele handige oplossing wanneer je voor langere tijd weg bent. Dit kan om heel veel verschillende redenen zijn, maar bij mij ging het om een wereldreis. In deze periode kan ik het geld goed gebruiken en daarom ben ik gaan uitzoeken of dit mogelijk was voor mij. Ik wilde dit namelijk wel goed geregeld hebben, want soms hoor je hier echt rampverhalen over. Zelf heb ik een eengezinswoning van twee verdiepingen en twee slaapkamers. Het is dus genoeg voor 4 personen om een tijd te verblijven. De locatie is ongelofelijk goed, want het is maar 5 minuten lopen naar het station. Ook hoef je niet ver te rijden tot je in het centrum van de stad bent en zit er een supermarkt op loopafstand. Ook ideaal om een periode te overbruggen wanneer je met een verbouwing bezig bent.

Erg snel geregeld

huis verhuren

Zelf had ik geen idee waar ik moest beginnen om mijn huis te verhuren, dus daarom ben ik gaan zoeken op internet. Al heel erg snel kwam ik uit bij Stoit Groep. Hierover las ik online alleen maar positieve verhalen en daarom heb ik uiteindelijk ook contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen en heb ik er direct voor gekozen om met hen in zee te gaan. Ik ben tot nu toe echt te spreken over de service en kan het dan ook iedereen aanraden. Het enige wat er nu nog hoeft te gebeuren is het tekenen van het contract door de huurder die op mijn stulpje gaat passen.