Reingen

Wil jij jouw tapijt reinigen? Wie zijn tapijt in goede staat wil behouden, zal deze minstens 1 keer per jaar moeten reinigen. Een tapijt binnen jouw woning of kantoor kan erg veel vuil vasthouden. Een ieder die loopt er dagelijks overheen met vuile schoenen. Heb je huisdieren, dan helpen zij ook bij aan een vies tapijt. Jouw tapijt zal na verloop van tijd vol vlekken en vuil komen te zitten. Om ervoor te zorgen dat jouw tapijt zijn kwaliteit behoud en nog even fris eruit ziet is het van belang dat jij het reinigen van uw tapijt door een deskundige laat doen.

Voor een goede reinigingsbeurt kun je het beste gaan naar Van Meester meubelreiniging. Wij zijn dé specialist als het gaat om grondige reiniger beurten en verlenen onze service dan ook graag aan jou. Wij maken gebruik van machines die turbo draaiende borstels hebben. Door deze borstels ondergaat jouw tapijt een dieptereiniging en worden meteen de plooien in het tapijt rechtgetrokken. Op deze manier blazen wij tijdens elke beurt nieuw leven in jouw tapijt.

Tapijt reinigen

Hoe gaan wij te werk?

Om onze klanten een beeld te geven van onze werkwijze gebruiken wij een stappenplan. Als eerste zullen wij altijd uw tapijt inspecteren. Door deze inspectie hebben wij een beeld van de staat van het tapijt. Ook zullen wij eventuele vlekken laten voorbehandelen. Na de voorbehandeling zullen wij een sproei reiniging uitvoeren alsook een dieptereiniging. Omdat het kan voorkomen dat vlekken na de eerste reinigingsbeurt niet helemaal weg zijn, zullen wij hier goed op controleren. In geval dit het geval blijkt te zijn zullen wij nogmaals een reinigingsbeurt aan het tapijt geven. Hierna kunt u als klant inspecteren of jouw tapijt grondig gereinigd is. Wil jij ook graag jouw tapijt laten reinigen? Neem dan contact met ons op.