Als je op zoek bent naar E27 LED lampen kun je daar ook online voor terecht. Bij Lightexpert vind je een uitgebreid aanbod aan deze lampen zodat er voor ieder wel wat wils is. 

E27 betekent een grote fitting

E27 staat voor de grootte van de fitting van de lamp. Dit is het deel waarmee je de lamp in de armatuur draait. E27 is beter bekend als een grote fitting. De vroegere gloeilampen werden ook uitgevoerd met een dergelijke fitting en de nieuwste LED lampen hebben deze ook. 

E27 lampen in diverse uitvoeringen te koop

De LED lampen met een dergelijke fitting zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Zo kun je kiezen voor een peer, een bol, een reflector of voor spotjes en zijn de LED lampen tevens verkrijgbaar in diverse lichtkleuren. Denk hierbij aan wat feller wit licht waarbij je goed kunt zien maar ook wat donkerdere tinten zijn te vinden. 

LED levert je voordelen op

Een  LED lamp gaat lang mee en is zuinig in het gebruik. De lamp geeft een goede lichtopbrengst zodat je er goed mee kunt zien als je bijvoorbeeld wilt lezen, knutselen of een klusje wilt doen. Niet iedere E27 lamp geeft evenveel licht dus het is zaak dat je goed kijkt waarvoor je deze wilt gebruiken. Gebruik je de lamp in een ruimte waar je maar eventjes bent en waar je niet zoveel licht nodig hebt dan kun je voor een minder fel exemplaar kiezen zodat je minder stroom gebruikt. 

Vraag om meer informatie indien nodig

Een LED lamp kan in bepaalde gevallen gedimd worden maar dit is niet met alle E27 LED verlichting mogelijk. Als je meer informatie wilt hebben over de LED lampen kun je de verkoopwijzer gebruiken die je op de website vindt. Voor aanvullende informatie kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.