Op zoek naar een gobo voor je verjaardagsfeest, het huwelijksjubileum van je opa en oma of je eigen huwelijk? Met een mooie gobo creëer je niet alleen een unieke sfeer, maar zorg je ook voor een bijzondere toevoeging, bijvoorbeeld aan de dansvloer. Een gobo is een glazen of metalen dia die je in het kastje van een schijnwerper kunt plaatsen. Een schijnwerper zorgt ervoor dat bepaalde delen van een ruimte mooi zijn verlicht. Met een gobo kun je speciale effecten creëren. 

Zo kun je onder andere de initialen van bijvoorbeeld het bruidspaar laten maken op een gobo. Wanneer de gobo in het kastje van de schijnwerper wordt geplaatst, creëert de schijnwerper het vervormde licht. Op een muur of vloer zie je nu niet meer alleen licht, maar ook een speciaal ontwerp van de gobo, zoals bijvoorbeeld de initialen. Er zijn nog veel meer leuke ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Kies voor zwart-wit, een of meerdere kleuren en ontdek de vele leuke afbeeldingen. 

Een gobo voor je bedrijf

Een gobo is niet alleen een aanrader voor persoonlijk gebruik, maar ook voor bedrijven. Voor bedrijfsfeesten of speciale conferenties kun je een gobo laten maken die je projecteert op een muur of vloer. Zo krijg je een uniek beeld! Je kunt kiezen uit een van de vele kant-en-klare ontwerpen, maar je kunt ook een gobo zelf ontwerpen of laten ontwerpen. Zo creëer je een eigen gobo die met grote zorg voor je wordt geproduceerd. Ontdek zelf al je mogelijkheden of creëer zelf een uniek ontwerp.