led inbouwspots

Het inbouwen van LED inbouwspots is eenvoudiger dan veel mensen denken. Vaak kun je ze zelfs op het plafond zelf plakken en doen ze het ook erg goed en ziet het er ook net zo mooi uit. Als je echt inbouwspots hebt is het nog steeds niet enorm lastig, Iedereen kan het zelf.  Er is bij LetsLeds een enorme collectie aan verschillende inbouwspots. Ze hebben ze in alle kleuren en maten. Ook hebben ze dimbare LED inbouwspots. Deze kun je instellen op hoeveelheid licht. Dit is heel fijn als het avond wordt en je niet meer zo veel licht wilt hebben. Ook hebben ze speciale spotjes voor in de badkamer. Deze kunnen tegen water. Ook bij deze kun je kiezen tussen dimbaar en niet. Het is maar net wat je voorkeur is.

led inbouwspots

Verschillende kleuren

Bij LetsLEDs hebben ze verschillende kleuren LED inbouwspots. Bij deze kleuren moet je denken aan metaal, wit en zwart. Zo zorgen ze ervoor dat bij ieder interieur een inbouwspot past. Ook zijn er speciale spots die als ze worden gedimd een wat warmer ligt gaan geven. Dit is een wat meer oranje licht wat prettig is aan de ogen op late uurtjes.

Ook voor buiten

Als je buiten wat meer sfeer wilt hebben ‘s avonds kunnen spots in de tuin een heel mooi effect hebben. Als je tussen jouw planten spotjes plaatst lijkt het alsof deze planten een mooi en warm licht geven. De spotjes zelf vallen helemaal niet op.