040 dakdekker

Bel naar 040 dakdekker. Het is erg vervelend wanneer je erachter komt dat er een lekkage in jouw woning is. Vaak gebeurd dit op de onmogelijkste tijden. Tijden zoals midden in de nacht of wanneer er geen enkel bedrijf te bereiken is. Echter is het fijn om te weten dat dit bedrijf 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken is. Echter worden er in de nacht allen maar noodreparaties gedaan om zo een dak weer waterdicht te maken.

Dit bedrijf heeft alleen maar gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers in dienst. Elk jaar volgen zij een opleiding om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Nieuw dak door de 040 dakdekker

Op onze zolder hebben wij een tijd geleden een dakkapel laten zetten. Helaas zag ik een paar weken terug dat er een lekkage was ontstaan. De platen die tegen het plafond aanzaten, waren doordringt van het water. Grote bruine plekken waren het gevolg. Hier moest echt iets aan gedaan worden en daarom hebben wij contact opgenomen met dit bedrijf. Nadat wij eerst een offerte hebben opgevraagd en hier een leuk voorstel van terug kregen, hebben wij een definitieve afspraak gemaakt.

Inmiddels is ons dak weer lekvrij en daar zijn wij erg tevreden over. Deze dakdekkers hebben bijzonder goed en snel werk geleverd. Heb je een andere die uitgevoerd moet worden, neem dan zeker contact op met dit bedrijf.