lifestyle meubels

Wanneer jij op zoek bent naar lifestyle meubels heb ik een tip voor je. Laat jouw meubels maken door Wortman! Mijn man en ik hebben uitstekende ervaringen met deze meubelmakerij in Alpen aan de Rijn. Ik zal je vertellen waarom.

Lifestyle meubels op maat laten maken

lifestyle meubels

Bij een nieuw huis horen nieuwe meubels! De meubels in onze vorige woning hadden we destijds bij elkaar gesprokkeld: sommige gekregen van familie en vrienden en sommige voor niet veel geld op de kop getikt ergens. Nu we een nieuwe woning kregen, hadden we het budget en de zin om het in één keer goed te doen. We besloten verschillende meubelzaken op te zoeken, maar de meubels die we daar zagen waren het steeds net niet. Of we zagen een meubel die mijn man wel mooi vond, maar ik niet en andersom. Met onze verschillende smaken was het erg lastig om meubels uit te zoeken. Een kennis van ons wees ons op Wortman met de tip om lifestyle meubels op maat te laten maken. We moesten wennen aan dit idee en waren vooral bang dat het erg duur zou zijn om meubels op maat te laten maken. Gelukkig overwon onze nieuwsgierigheid.

Uitkijken naar onze ‘eigen’ meubelsLifestyle meubels

We namen contact op met Wortman. Een vriendelijke meneer stond ons uitgebreid te woord en nodigde ons uit om een keer langs te komen, zodat we een idee konden krijgen van de mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek konden we onze wensen aangeven voor wat betreft style, kleur en materialen. Ondanks onze verschillende smaken, konden mijn man en ik het eens worden over de meubels die we mooi vonden. Wat erg fijn is, want ja, je woont toch samen! We kregen een overzicht mee van de meubels die Wortman ging maken en een kostenplaatje, de kosten vielen ons erg mee! De combinatie van het fijne gesprek en het meevallende kostenplaatje zorgde ervoor dat wij heel erg uitkeken naar onze ‘eigen’ meubels. We konden niet wachten totdat ze bezorgd werden! Ben je dus op zoek naar lifestyle meubels, dan bevelen zowel mijn man als ik Wortman van harte aan.