tv meubel zwevend

Met een tv meubel zwevend heb je meer dan een meubel waarop je televisie zomaar staat, ga je combineren met de kleur van je muur dan is het net een schilderij op de muur. Door een meubel op te hangen aan de muur zorg je ervoor dat je huiskamer breder lijkt, dit geeft een ruimtelijk effect wat je ook kunt benutten met leuke accessoires op het meubel. Door te combineren met de meubels die al aanwezig zijn, maak je een geheel wat een rustgevend gevoel geeft. De meubels heb je in verschillende uitvoeringen, voor zowel hoogglans als een matte uitvoering.

Laat het meubel opnemen met de muur

Het is ook mogelijk om het meubel echt op te laten nemen in de kamer, door dezelfde kleur te nemen van je tv meubel zwevend als de muur waar de televisie aan hangt. Welke kleur je ook wenst, iedere kleur kan gebruikt worden om je meubel te spuiten. Speel met de glans van je meubel, is je muur dof dan geeft zijdeglans een prachtig effect in je woonkamer. Wil je het meubel echt laten opvallen, neem dan hoogglans en je kunt niet meer om het meubel heen.

tv meubel zwevend

Iedere maat is mogelijk

Bij een tv meubel zwevend is het ideaal dat je niet aan een vaste maat bent gebonden, welke maat je ook wenst het is mogelijk om deze te laten maken. Je kunt niet alleen de maat in de breedte kiezen, ook de diepte bepaal jezelf. Iedere maat kan gemaakt worden door tv-meubels.nl, voordeel is ook dat het meubel kant en klaar wordt geleverd bij je thuis. Je hoeft het meubel alleen nog op te hangen, daarna kun je het meubel naar wens inrichten. Niet alleen de materialen, maar ook alle producten die verder zijn gebruikt zijn van uitstekende kwaliteit.