Met een buitensauna ervaar je het ultieme wellness gevoel

Met een buitensauna ervaar je het ultieme wellness gevoel. En dat in je eigen tuin! Wij werden wel enthousiast van een eigen buitensauna. Omdat onze tuin er groot genoeg voor is en ze zelf dol zijn op sauna’s, besloten we om er toch voor te gaan en een buitensauna in onze eigen tuin te laten bouwen. We kwamen hiervoor terecht bij Bodyfit, een specialist waarbij maatwerk mogelijk is doordat ze zelf de sauna’s bouwen.

Met een buitensauna ervaar je het ultieme wellness gevoel, helemaal naar jouw wensen

Met een buitensauna ervaar je het ultieme wellness gevoelDat maatwerk vonden we belangrijk. Want met een buitensauna ervaar je het ultieme wellness gevoel. We wilden het dus perfect hebben. Helemaal naar onze wensen. De ontwerper heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam zelf ook met een aantal goed adviezen. Met betrekking tot de beschikbare ruimte maar ook op basis van hoe wij de sauna willen gebruiken. Zo kwam hij op het idee om er buitenverblijf bij te maken. Zo konden we na de sauna nog even lekker buiten zitten en relaxen. Maar dan wel overkapping en met glazen schuifwanden zodat je beschut kunt zitten en geen last hebt van regen en wind. Je kunt hier afkoelen, een boekje lezen en tot rust komen. Met uitzicht op de bloembedden maar buiten het zicht vanaf het huis.

Neem contact op voor een adviesgesprek

Met een buitensauna ervaar je het ultieme wellness gevoelEr zijn nog veel meer mogelijkheden voor buitensauna’s. De adviseurs van Bodyfit komen graag bij je langs om deze te bespreken. Vertel hen je wensen en laat de ruimte zien waar je graag een sauna wilt laten plaatsen en ze denken direct met je mee. Ook voor een binnensauna of wellnessruimte kun je prima terecht bij Bodyfit. Misschien dat wij in de toekomst nog een zwembad willen laten aanleggen. In dat geval zullen we absoluut direct contact opnemen met Bodyfit.