holland_warmte_logoNiet meer in de kou met mijn Remeha CV ketel

Omdat ik echt geluk heb gehad dat ik er op tijd achter ben gekomen dat mijn ketel stuk is ben ik zo blij dat ik bij Holland Warmte snel een afspraak kon maken om een nieuwe te komen plaatse. Ik heb gekozen voor een Remeha CV ketel en ik ben hier nu zeer tevreden over. Deze compacte Remeha CV ketel is erg goed in zijn kwaliteit en ook kan ik dit als het goed is zeker merken in de kosten die ik aan het einde van het jaar zal krijgen aan energie. Ik ben dan ook erg blij dat ik nog voordat de winter begint hier achter kwam. Het was namelijk zo dat ik thuis kwam van een lange werkdag, het was koud en regenachtig. Ik keek er zo naar uit om lekker met mijn bord eten op de bank te ploffen en toen de ketel weigerde, baalde ik hier enorm van. Gelukkig maar dat de kou nog was op te lossen door een vest aan te trekken. Maar ik had er natuurlijk niet aan moeten denken dat mij dit in de vrieskou was overkomen. En daarom was het ook weer een beetje geluk bij een ongeluk vind ik zelf. en kan ik er nu met mijn nieuwe Remeha CV ketel vanuit gaan dat ik de aankomende winter mijn huis lekker warm kan houden en ik niet meer de angst hoef te hebben dat de ketel weigert want mocht fit alsnog gebeuren dan kan ik zeven dagen per week iemand van dit bedrijf bellen om naar mijn Remeha CV ketel te komen kijken. En dat is wel zo prettig en zeker omdat ik in mijn geval als vrouw alleen geen verstand heeft van een ketel en er dus nooit zelf aan zou durven komen.