Spa

Zorg voor een goed onderhoud van uw spa, met de filters van Bodyfit. Wanneer u de spa niet goed zou onderhouden, zouden de losse onderdelen van de spa al snel vervangen moeten worden. Kleine, zwevende deeltjes in het water van uw spa kunnen deze onderdelen aantasten. Daarbij kan er kalkaanslag op de onderdelen van de spa ontstaan, als het water niet goed schoon is of niet de juiste pH-waarde heeft. Reden genoeg om uw spa van voldoende onderhoud te voorzien! Buiten het feit dat onderdelen sneller vervangen moeten worden als de spa niet goed wordt onderhouden, heeft slecht onderhoud ook invloed op het rendement van de spa. Zo betaalt u op termijn voor het gebruik van de spa.

Bodyfit biedt filters voor uw spa

BodyfitEen van de webwinkels waar u terechtkunt voor het onderhouden van uw spa is Bodyfit. In deze webwinkel biedt men u een breed scala aan onderhoudsproducten. Denk bijvoorbeeld aan een spafilter. Een filter vangt de zwevende deeltjes uit het water in uw spa op en voorkomt op deze manier dat de deeltjes bij de kwetsbare onderdelen van de spa kunnen komen. Bij dergelijke deeltjes kunt u denken aan kleine takjes, blaadjes en zanddeeltjes. Het is belangrijk om ook het filter zelf regelmatig schoon te houden. Voor het schoonmaken van de filters worden speciale reinigingsmiddelen aangeboden. U kunt zowel het filter als deze reinigingsmiddelen online bestellen.

Houd het water in uw spa schoon

Spa filterVeel mensen gebruiken chloor om het water van hun spa schoon te houden. Chloor geeft het water echter een vervelende geur, wat niet door iedereen als even prettig wordt ervaren. Het kan zodoende een goede optie zijn om voor AquaFinesse te kiezen. Dit middel is geurvrij, maar zorgt er wel voor dat het water kristalhelder blijft. Ook voor dit reinigingsmiddel kunt u bij een webwinkels als Bodyfit terecht.