Stiekem geniet ik optimaal van de lente! Dit overigens ook met behulp van Gusj! Wij hebben na onze verbouwing in het huis ervoor gekozen om alles te vernieuwen. Nieuwe meubels maar ook onze decoratie werd vervangen. Enige nadeel hiervan is dat wij nog niet zeker wisten welke kleuren wij hiervoor wilde gebruiken. Allereerst hebben wij een nieuwe vloer laten leggen. Deze keer hebben wij een wat donkere kleur vloer gekozen. Hiermee konden wij de meubels op afstellen zodat het allemaal bij elkaar past. De vloer hebben zij voor een maand terug bij ons geplaatst. Vervolgens zijn wij druk aan de slag gegaan om nieuwe meubels te vinden én uiteraard passende decoratie!

Shoppen via het internet?

Normaal gesproken ben ik niet iemand die iets online besteld. Ik wil het maar al te graag met mijn eigen ogen bekijken en dan pas inzien of dat het past bij ons of niet. Totdat ik terecht was gekomen op de website van Gusj. Hier heb ik onwijs leuke en unieke meubels gezien welke erg goed bij ons passen. Wegens het feit dat ik het in de showroom kon bekijken heb ik mijn partner uitgenodigd om mee te gaan. Nog geen uur later stonden wij in de showroom om te mogen genieten van deze meubels. Wat prachtig om een antieke tafel te bekijken, stiekem ook even testen of dat dit perfect zit. Wij hebben in ieder geval bij dit bedrijf onze meubels besteld! Langzamerhand begint onze woning er goed gevuld uit te zien. Mede dankzij de prachtige meubilair van bovenstaande website!