Een mooie keuken wilt iedereen. Zo kook een mens bijna elke dag in de keuken en is het dus heel belangrijk dat je alles bij de hand hebt. Zo heb je nu de quooker, een kraan die binnen paar seconden al kokend water kan laten stromen. Zo wordt koken nog makkelijker.

De quooker is de uitvinding voor elke keuken. Lang wachten hoeft niet meer voor bijvoorbeeld een kopje thee. Zo krijg je uit één kraan heet, kokend en gewoon koud water. Het is dus buiten tijd- ook ruimtebesparend. Bij zo kraan kunt u bang zijn dat het gevaarlijk is voor jonge kinderen, Maar een quooker is zeer veilig voor kinderen door de speciale technieken die erop zitten, zo hoeft niemand bang te zijn voor verbrandingsgevaar. Dus bij elke nieuwe keuken of huidige hoort een quooker.

Hoe werkt een quooker?

Nu kunt u zich afvragen hoe het komt dat er zo snel kokend water wordt geproduceerd? Dit komt doordat de kraan werkt met een vacuüm opslag, zo wordt het water de hele tijd op temperatuur gehouden. Wanneer je de kraan aanzet door de kindveilige bedieningsknop wordt het water nog een klein beetje verwarmd om er kokend water uit te laten lopen.  Ook gebruikt een quooker maar heel weinig energie dus voor de energiekosten hoeft u zich geen zorgen te maken en is 60% zuiniger dan een normale kraan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van Sanispecials en haal nu uw eigen quooker in huis.