Roofer using a hand circular saw to cut a roof-tile

Werkzaamheden aan je dak moeten gedaan worden door een professional die weet wat die aan het doen is. Als je dak niet op een juiste manier afgewerkt wordt, kan dit zorgen voor lekkages of loszittende onderdelen, met alle gevolgen van dien. Laat werkzaamheden aan je dak daarom over aan Dak-Brouwer, het dakdekkersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in renovaties, reparaties en onderhoud aan je dak, met een vakkundige blik en voor een schappelijke prijs. De werkzaamheden worden in rap tempo uitgevoerd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dak-Brouwer is in meerdere gemeentes actief en kan je waar dan ook helpen met het verhelpen van het struikelblok waar jij tegenaan loopt.

Een professionele blik voor jouw dak

Dak-Brouwer is door J. Brouwer opgezet en begon haar werkzaamheden in Den Haag. Tegenwoordig heeft het bedrijf haar diensten uitgebreid naar meerdere vestigingen binnen de Randstad. Zo is Dak-Brouwer ook gevestigd in Alphen aan de Rijn, Amsterdam, Dordrecht, Gouda, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Vlaardingen. Deze enorme uitbreiding van de vestigingen kan je alleen verantwoorden als je overal kwaliteit kunt leveren en aandacht besteed aan service en klantvriendelijkheid. De dakdekkers van Dak-Brouwer zijn daarom ook allemaal ervaren en doen er alles aan om jouw dak zo perfect mogen af te kunnen leveren.

Dak-Brouwer is gericht op alle belangrijke werkzaamheden die er aan je dak uitgevoerd kunnen worden. Zo is Dak-Brouwer expert op het gebied van dakwerken en dakrenovaties, maar ook reparaties, het verhelpen van lekkages aan zowel je dak zelf als je schoorsteen en je dak onderhouden behoren tot het takenpakket die de dakdekkers van Dak-Brouwer uit kunnen voeren. Daarnaast biedt Dak-Brouwer ook bitumineuze dakbedekking en nokvorst reparaties aan. Alles waar je hulp bij nodig hebt om je dak weer helemaal als nieuw te hebben kun je door de ervaren dakdekkers van Dak-Brouwer laten uitvoeren.