Dankzij Euro manchetten & Compensatoren hebben wij weer een schone lucht in het magazijn! Voorheen hadden wij een geschikte airsock. Echter is deze afgelopen week kapot gegaan en dat is meteen te merken. De warmte in het magazijn is erg merkbaar en dan heb ik het nog niet gehad over het stof wat goed te zien is. Mijn werkgever had dit op gegeven moment ook in de gaten en is meteen op het internet gaan zoeken naar vervanging. Tijdens de vergadering werd het besproken en kregen wij te horen dat onze werkgever nog geen geschikt bedrijf had gevonden. Ik had meteen aangeboden om mee te helpen met zoeken.
Euro manchetten & Compensatoren

Online gezocht

Uiteindelijk ben ik ook op het internet gaan zoeken. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Euro manchetten & Compensatoren. Op deze website vind je een ruim assortiment met diverse manchetten en airsocks. Bovendien zijn zij al meer dan 30 jaar actief in deze branche en dat wilt natuurlijk wel wat zeggen. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om het werk naar behoren uit te voeren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een offerte op te vragen zodat ik dit kan overdragen aan mijn werkgever. Nog geen half uur later had ik de offerte al in mijn mail en kon ik dit doorsturen naar mijn werkgever.

Bij Euro manchetten & Compensatoren besteld

Mijn werkgever kwam meteen naar mij toe om te bedanken met de zoektocht. Hij had op deze website ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen. Zowel de airsock alsmede de luchtverdeelslang werd hier besteld.