Glasvezel behang

Glasvezel behang heeft diverse voordelen en is makkelijk aan de muren aan te brengen. Tegenwoordig zijn deze in diverse prints te verkrijgen en dat maakt het juist zo leuk. Omdat wij een wat ouder huis hebben, viel het ons op dat er diverse scheurtjes in het granol kwamen. Dit sierpleister hadden wij bij de aankoop van deze woning op alle muren aangebracht. Op dat moment vonden wij dat mooi, maar nu staat hete vreselijk. Vooral omdat de scheurtjes de overhand hebben gekregen. Om hier weer een nieuw pleisterwerk overheen te doen, dat zagen wij niet zitten. Maar dat er iets aan gedaan moest worden, dat was zeker.

Wij hebben glasvezel behang gekocht

Nadat wij onze zoektocht via het internet voort zijn gaan zetten, zijn wij uitgekomen op de website van de Uwglasvezelbehanger. Dit is een bedrijf waar alleen maar deskundige medewerkers werken. Zij weten als geen ander de verschillende punten waar je rekening mee moet houden, wanneer jij van plan bent om de muren in jouw woning te gaan behangen. Zo moet er rekening gehouden worden met de lichtinval en ook met de kwaliteit van de muren.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden, maak dan, online een afspraak om een bezoek te brengen aan de showroom van dit bedrijf. Tevens is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen, om er zo achter te komen hoeveel het allemaal gaat kosten.

Glasvezel behang

Bijzonder mooi resultaat

Samen met de Uwglasvezelbehanger hebben wij gekeken welk soort behang wij het beste in onze woning konden gebruiken. Tijdens het bezoek aan de showroom hebben wij veel mooie soorten voorbij zien komen. Hier hebben wij dan ook een keuze uit gemaakt.

Omdat wij zelf niet echt handig zijn om dit soort klussen aan te pakken, hebben wij de opdracht aan dit bedrijf gegeven. Zij hebben ons eerst een leuk aanbod gegeven en nadat wij hier een akkoord op hadden gegeven, is er een definitieve afspraak gemaakt.

Glasvezel behang

Ons huis ziet er nu weer bijzonder mooi en strak uit. Het granol is niet meer te zien, net zoals de kleine scheurtjes die in de muren naar voren kwamen. Voordeel van dit behang is dat het makkelijk over te schilderen is, mochten wij op het wit zijn uitgekeken.