Bij het selecteren van een grootvakstelling met grote capaciteit voor magazijntoepassingen, moet men bepalen of er specifieke toepassingen zijn waarvoor dit type opslag vereist is. Dit zorgt ervoor dat het type opslag met grote overspanningen het beste past bij de toepassing. Het rek heeft inherente voordelen met betrekking tot opslagbehoeften in vergelijking met andere soorten opslag. Deze voordelen omvatten een breed scala aan productopslag, groter oppervlak, betere verdeling van de lading, verhoogde veiligheid en betrouwbaarheid en verhoogde efficiëntie. Men moet echter rekening houden met specifieke opslagbehoeften bij het selecteren van het juiste rack met grote overspanningen. Soorten producten Om het type toepassing te beoordelen, is het belangrijk om de soorten producten te identificeren die moeten worden opgeslagen. Het identificeren van het aantal producten dat moet worden opgeslagen, is gebaseerd op inzicht in de beschikbare ruimte. Daarnaast bepaalt het ook de hoogte, breedte en gewicht van de producten. Verpakkingsdetails: Pakketten moeten duidelijk identificeerbaar en gemakkelijk identificeerbaar zijn.

Grote capaciteit voor algemene opslag

Gebruik: Gebruik dit type stellingen met grote capaciteit voor algemene opslag en voor hoogwaardige speciale opslag. Het kan worden gebruikt voor algemene opslag wanneer het op elkaar wordt gestapeld. Het gebruik van dit type opslag met grote overspanningen wordt vaak gezien in laadperrongarages. Ze zijn ideaal voor het lossen van zwaar materieel. Voor speciale toepassingen wordt dit type rekken met grote overspanningen vaak gezien in fulfilmentcentra waar de producten die worden opgeslagen bederfelijk zijn en een temperatuurgecontroleerde omgeving vereisen.

Veelzijdige materialen

Materiaal: Veelzijdige materialen zoals hout en staal kunnen worden gebruikt voor opslag met grote overspanningen. Ze kunnen de tand des tijds echter niet goed doorstaan. Je kunt dus het beste voor aluminium of RVS gaan. Sommige fabrikanten bieden combinatiesystemen aan waarbij ze verschillende soorten materiaal mengen. Dit helpt de duurzaamheid van uw stellingsysteem te vergroten. Extra kenmerken: Zorg bij het kopen van grootvakstelling systemen met een grote capaciteit voor een goede ventilatie. Om vocht te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het rek niet in de buurt van leidingen of verwarmingsopeningen staat.