glazen schuifwanden

Helaas kunnen we in ons landje niet maanden achter elkaar buiten zitten, regen en wind zijn meestal spelbrekers. Met een overkapping in de tuin kun je al meer buiten zitten dan wanneer je geen overdekt terras hebt. Maar met glazen schuifwanden onder je overkapping maak je het mogelijk om altijd buiten te kunnen zitten. Wat voor weer het ook is, regen, wind of zon, geniet nu optimaal van je tuin en van de frisse lucht in de natuur. 

glazen schuifwanden

Ook voor je balkon geschikt 

Je hoeft niet speciaal een overkapping te hebben om gebruik te kunnen maken van glazen schuifwanden. Ook voor een balkon zijn deze wanden geschikt, gedurende het hele jaar kun je op je balkon zitten en genieten van de eerste zonnestralen. Zeer eenvoudig zijn de deuren van glas open en dicht te maken, eventueel af te sluiten met een slot zodat je spullen veilig staan op het terras of balkon. Verasol staat voor kwaliteit en luxe of het nu voor je terras of balkon is.  

Schuifwanden op maat gemaakt 

glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden van Verasol worden gemaakt in Duitsland, het glas wat wordt gebruikt is 10 mm veiligheidsglas. Je hoeft niet bang te zijn dat kinderen er doorheen vallen als ze aan het spelen zijn. Ook de wielen van de schuiframen zijn onderhoudsarm, de ramen zijn in verschillende soorten uitvoeringen verkrijgbaar. Wil je zekerheid dat het glas niet verkleurd dan hebben ze ook gehard glas wat niet verkleurd door het UV licht in de zomer.