Bent u een persoon die op hoogtes moet werken of wilt gaan werken, neem dan een kijkje op Jesteigertje voor de veiligheid.

De veiligheid

Jesteigertje is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van veilig werken. Zij leveren onder andere steigers, ladders, randbeveiliging en klimmaterialen. Naast dat zijn ze ook nog eens de leverancier van de Lockhard, Alulift en rolsteigers. Met deze producten die jesteigertje aanbiedt, kunt u veilig werken, dit zijn ook de meest veiligste producten van Jesteigertje.

De producten zijn ook makkelijk te bouwen in uw eentje, u heeft er geen hulp bij nodig. Ook kunt u uw goederen in een bakje zetten die vervolgens mee naar boven kunnen. Hiervoor hoeft u geen risico’s op te lopen tijdens klimmen. Ook kunt u nog een video bekijken op de site, daar ziet u dan hoe veilig de producten zijn van Jesteigertje.

Eisen

Alle producten die door het bedrijf worden verkocht voldoen aan alle keuringseisen volgens het VGS veiligheidsgarantie en alle vereiste Nederlandse en Europese NEN en EN Normen. Ook voor de keuringen die jaarlijks worden gehouden, kunt u bij Jesteigertje langs, zij controleren de producten zonder problemen.

Contact

Als u meer informatie nodig heeft, kunt u het bedrijf gerust bellen of mailen. Ze zijn namelijk zeer klantvriendelijk en helpen u met al uw problemen of vragen. Daarnaast kunt u ook om advies vragen bij het aanschaffen van een nieuw product, daar helpen ze u ook mee. Voor andere zaken of vragen is het ook mogelijk om langs de winkel te gaan.