Duurzame boeidelen

Wie wilt er nou geen duurzame boeidelen? Zeker wanneer je houten boeidelen hebt dan is het misschien interessant om mijn artikel te lezen. Zelf heb ik namelijk het hout laten vervangen door de kunststof versie. Deze tip kreeg ik namelijk van mijn buurman. Voor mij was het weer tijd om de schilder te bellen voor mijn huis. Hierbij kan je korting krijgen wanneer er meerdere mensen in je straat ook hun woning laat schilderen. Dus ging ik mijn directe buren en hun buren langs, kijken of zij ook geïnteresseerd waren in deze deal.

Onderhoud

Duurzame boeidelen van kunststof

Waar de ene buren dit wel zagen zitten, begon mijn andere te glimlachen toen ik het vroeg. Je kan wel begrijpen dit ik niet snapte waarom. Toen vertelde hij dat hij twee weken geleden zijn boeidelen heeft laten vervangen. Er was sporen van houtrot gevonden, waarbij geadviseerd werd om de boel te vervangen. Wanneer hij voor kunststof koos, dan zou dat een hoop onderhoud voor hem kunnen schelen. Jammer genoeg voor mij was ik toen op vakantie. Anders had ik het namelijk ook laten vervangen. De voordelen van kunststof vond ik erg prettig, waardoor ik de gegevens van het bedrijf mee kreeg.

Kleuren

Zelf was ik wel benieuwd wat Keralit allemaal te bieden had. En natuurlijk welke voordelen kunststof zich meer met zich meenam. Het is misschien voor jou dan ook interessant om hun website eens te bezoeken. Wellicht twijfel je nu ook of de onderhoudskosten van hout het wel waard zijn. In dat geval is het misschien wel handig om even contact met Keralit op te nemen. Dan kunnen ze je er meer over vertellen. Bijvoorbeeld over de verschillende kleuren. Door het gebruik van de toplaag Renolit blijft de kleur intact. Het zijn dus echt duurzame boeidelen. Bij mij zijn ze geplaatst, bij jou ook al?