Muurteksten

Op het internet heb ik laatst hele leuke muurteksten zelf ontworpen. Dat was echt heel erg leuk om te doen. Ik had namelijk een webshop gevonden waar jij zelf stickers kan maken. Zo kun jij bijvoorbeeld zelf weten wat voor maat jij kiest. Ook het lettertype kun jij uitzoeken en zelfs de kleur kun jij helemaal aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier kun jij echt iets bestellen wat helemaal aan jouw eisen voldoet. Ik ben echt heel erg blij dat ik deze webshop ben tegen gekomen op het internet. Hier ga ik zeker nog vaak dingen bestellen.

Decoratie

Muurteksten van goede kwaliteit

De muurteksten van de leuke webwinkel zijn van zeer goede kwaliteit. Het materiaal waarvan het gemaakt is, voelt echt heel stevig aan. De reden waarom ik stickers nodig had, was omdat ik een nieuw gastenverblijf heb geopend. Het is een huis wat gehuurd kan worden door grotere groepen. Om alle kamers duidelijk aan te geven, wilde ik graag stickers op de deuren. Zo kan een gast direct zien dat er bijvoorbeeld een toilet achter een deur zit. Ook is het handig om aan te geven wat de kamernummers zijn. Alle teksten heb ik allemaal zelf ontworpen op de website.

Decoratie

Ontwerp en kies jouw favoriete kleur

De muurstickers die ik besteld had bij de webshop, kwamen snel aan. Alles zag er heel erg mooi uit. Bij de bestelling zat een gratis aanwrijfspatel bij. Op de website had ik een filmpje gezien hoe je de stickers aan moest brengen. Ik ging zelf aan de slag en binnen de kortste keren had ik alle deuren beplakt. Het eindresultaat zag er heel erg leuk uit. Mocht jij echt een persoonlijke tintje aan jouw interieur willen geven, dan raad ik zeker aan om ook eens een kijkje te nemen op de webshop en zelf iets te ontwerpen.