5277a2298a216Nu de tapijttegels liggen is er direct echt een heel andere sfeer

Ik vind het bijzonder leuk mijn eigen huis te hebben gekocht, het is een droom die ik toch al enkele jaren had en aangezien de markt nou zo voordelig is heb ik besloten gewoon die stap te nemen. Daar kwam ook nog bij dat ik een huis tegenkwam dat er echt zo mooi uitzag en dat nog zo betaalbaar was, dat ik het eigenlijk echt niet kon laten liggen. Gek genoeg waren er helemaal niet veel andere bieders en dat verbaasde me destijds nog echt maar tegenwoordig snap ik het wel – dit waren mensen die veel beter dan ik doorhadden wat een werk het nog is om al het klussen te moeten doen. Ik merk ook dat nu ik eenmaal bezig ben ik veel meer dingen nog zie die dienen te gebeuren, dat je eigenlijk maar bezig blijft als je dat eenmaal bent. En dus heb ik een lijstje van de prioriteiten opgemaakt en ben ik bezig gegaan met de belangrijkste dingen, de afwerking en dergelijke komt allemaal nog wel, als de basis maar goed is. En met de basis die eindelijk goed is heb ik al mijn vrienden opgetrommeld om me een weekendje te komen helpen, gelukkig vonden twaalf van hen het echt een heel goed idee. Een van de dingen die nog het meeste verschil heeft gemaakt is dat de muren gewit zijn en dat de tapijttegels gelegd zijn, wat een verschil is dat met het beton dat er voorheen zat. Die tapijttegels geven echt een heel warme gloed aan het huis – en niet alleen aan de sfeer maar ook aan je voeten! Nu de tapijttegels liggen voelt het gelijk echt een stuk aangenamer, wat een verschil met voorheen is dat, zeg!