Een schone lucht is van levensbelang en dit besef dringt tot steeds meer mensen door. Wil jij ook zorgen voor een schonere lucht, dan is het niet voldoende om de ramen tegen elkaar open te zetten of iedere dag te stofzuigen. Uiteraard zal het een beetje bijdragen aan een betere en gezondere lucht in je leefomgeving, maar het is absoluut niet het enige dat je moet doen. Er zitten namelijk veel verontreinigingen in de lucht die je iedere dag inademt, bewust en onbewust. Heb je huisdieren, dan zijn er kleine haartjes die ongemerkt je lichaam binnenkomen. We ademen tot wel 20.000 keer per dag, dus je kunt je voorstellen dat het voor je gezondheid veel uitmaakt wat de kwaliteit is van de lucht die je inademt, iedere paar seconden weer. Hieronder vertellen we je meer over een luchtreiniger die we aanraden, namelijk de winix zero luchtreiniger die je kunt kopen bij luchtreiniger.nl. Je ontdekt wat de specificaties zijn en waarom dit een goede optie is, ook voor de mensen die wat minder te besteden hebben.

Dit is wat de winix zero je biedt en waar je deze kunt aanschaffen

Een winix zero luchtreinigers is een van de betere reinigers van de lucht die je kunt kopen. Dit heeft meerdere redenen, waaronder de volgende:

  • Goed betaalbaar, al te verkrijgen vanaf 149,95 euro
  • Uitstekende reviews
  • Te reinigen oppervlakte is 99 m2
  • Een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 310 m3/h
  • Fluisterstil 
  • Stroomverbruik tussen de 3 en 70 Watt
  • Viervoudige filterwerking

Voor een winix zero luchtreiniger ben je bij luchtreiniger.nl aan het juiste adres. Heb je meer interesse in de Pro variant, dan kun je ook een kijkje nemen tussen de specificaties van dit type luchtreiniger. Een van de verschillen is namelijk dat deze tot wel 20 m2 meer kan reinigen, handig dus voor in de wat grotere woonkamers. In het vervolg van deze tekst gaan we niet op de Pro variant in, want in een ander artikel bespreken we de verschillen tussen de ZERO en de Pro al. Bekijk dus vooral dat artikel als je nog niet zeker bent over je keuze. De winix zero heeft een CADR van 310 m3/h en is fluisterstil in gebruik. Dat is vooral fijn als je rustig wilt werken of de luchtreiniger tijdens je slaap aan wilt hebben. De winix zero luchtreiniger is verder zuinig in gebruik, je kunt daarbij kiezen voor een zachte stand zodat je aan de onderkant van het aangegeven stroomverbruik komt te zitten. Het is echter ook goed mogelijk om te kiezen voor de automatische stand, waardoor automatisch wordt gesignaleerd of er verontreinigingen in de lucht aanwezig zijn. Is daarvan sprake, dan zal de winix zero luchtreiniger harder gaan draaien. Weliswaar zal deze luchtreiniger dan meer stroom verbruiken, het resultaat is wel dat de lucht die je inademt aanzienlijk schoner is. Absoluut de moeite waard dus!

Ook kiezen voor schone lucht? Kies voor luchtreiniger.nl en bestel vandaag nog

Ben jij ook enthousiast geworden van de genoemde eigenschappen van de winix zero luchtreiniger? Je kunt de luchtreiniger die aan jouw eisen voldoet aanschaffen via luchtreiniger.nl. Heb jij misschien nog vragen over bepaalde onderdelen uit dit artikel of ben je benieuwd naar de actuele prijzen van de winix zero? Schroom niet contact op te nemen met de klantenservice, de medewerkers helpen je graag verder. Dit bedrijf heeft al jarenlange ervaring in het verkopen van luchtreinigers en helpt ook jou graag vooruit.