Window Deco glasfolie

Window Deco glasfolie kan je makkelijk online bestellen. Ben jij hierna op zoek, kijk dan eens op de website van WindowDeco. Hier kan je een zeer groot assortiment vinden waaruit jij een keuze kan maken. Omdat ik zelf op zoek was gegaan naar raamdecoratie ben ik op deze site terecht gekomen. Ondertussen had ik wel genoeg van stoffige gordijnen voor de ramen. Ook andere decoratie, zoals rolgordijnen of luxaflex waren in mijn ogen alleen maar stofvangers. natuurlijk zijn deze wel prettig als het donker buiten wordt, maar overdag wilde ik hier echt van af. Daarom was ik op zoek gegaan naar een andere oplossing en deze heb ik dan ook gevonden. Window Deco glasfolie

Window Deco glasfolie ook op maat laten maken

Uiteindelijk ben ik op de website van WindowDeco terecht gekomen. Hier zag ik al verschillende zeer leuke afbeeldingen. Vooral een afbeelding van een rijtjeshuis leek mij erg leuk voor in mijn keuken. Op deze manier kon ik wel makkelijk naar buiten kijk, maar de inkijk was minimaal. Meteen ben ik verder gaan kijken en heb meerdere zeer leuke modellen gezien. Tevens zag ik hier ook de mogelijkheid om een model op maat te laten maken. Dat bracht mij op het idee om op onze voordeur folie te bestellen. Niet zomaar folie, maar materiaal wat zonder lijm uitstekend blijft zitten. Ze noemen het statisch hechtende raamfolie. Erg makkelijk en zeer praktisch. Om het geheel af te maken hebben wij hier ons huisnummer in laten maken. Een zeer mooi geheel geworden.  Window Deco glasfolie