taxateur Venlo

Bij het taxeren komt een hoop kijken, en hier wil jij niks mee te maken hebben natuurlijk, regel daarom jouw taxateur Venlo. Juist omdat er een hele hoop komt kijken bij het laten taxeren van jouw huis is het belangrijk om voor een specialist/professional te kiezen. Hierdoor hoef jij je nergens druk om te maken en ben je verzekerd van een goede aanpak die voldoet aan de verwachtingen. Met jaren ervaring en goed geschoold personeel kan jij er altijd vanuit gaan dat een taxatie van Hauzer & Partners tot in de details voor jou geregeld wordt.

taxateur Venlo

Waarom een goede taxatie belangrijk is

Veel mensen halen een waardebepaling en een taxatie door elkaar. Het verschil is echter heel belangrijk. Zo is voor het aanvragen van een hypotheek een simpele waardebepaling niet voldoende. Hiervoor moet je een echte taxatie laten uitvoeren zodat er een officieel rapport opgesteld kan worden over jouw huis. De waardebepaling en taxatie kunnen namelijk behoorlijk uit elkaar liggen, en dit heeft grote gevolgen op jouw hypotheek. Een hypotheek kan namelijk maximaal 100% van de taxatie zijn. Als in een geval dan ook de waardebepaling hoger zou liggen zou je denken dat je een hogere hypotheek hebt, wat dus ook helemaal niet het geval is uiteindelijk. 

Om dus verwarring en mogelijke frustraties te voorkomen is het van belang dat jij er altijd voor kiest om een goede en duidelijke taxatie uit te laten voeren.