terrashaard

Ja je leest het goed, je kan een terrashaard online kopen. Bij Terras-Haarden.com ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben onlangs zelf ook zo een haard aangeschaft. Voor een tijd terug waren wij bij vrienden op de borrel. Een open haard die buiten stond maakte de avond compleet. Gezellig naast deze vuurhaard te zitten was gezellig en ook zeer comfortabel. Het was namelijk wat aan het afkoelen, maar deze haard zorgde ervoor dat wij het niet koud kregen. Bovendien was het erg sfeervol om naast zo een vuur te kunnen zitten. 

Thuis gekomen zijn wij meteen naar de bovenstaande website gaan kijken. Want het leek ons ook gezellig om zoiets aan te schaffen. Het idee al om elke avond lekker naast een behaaglijk vuurtje te kunnen zitten, maakte mij al blij.

terrashaard

Even een terrashaard kopen?

Even een haard kopen was er niet bij. Het assortiment wat op de site te zien is, is zo groot, daar moet je echt de tijd voor nemen. Voordeel is wel dat je dit allemaal vanuit jouw eigen luie stoel kan bekijken en je de deur er niet voor uit hoeft te gaan. Mijn keuze viel op een rond model, gemaakt van gietijzer. Mijn vriend vond een puntig model mooier.

Ondertussen hebben wij al meerdere avonden naast een knapperig vuurtje kunnen zitten. Onze keuze is gevallen op een model waar bovenin het vuur zit en onderin wat plaats is om hout neer te leggen. Wij zijn zo blij met onze aankoop, dat wij er elke dag wel naast zitten. De mogelijkheid om zo een haard online te kopen heeft ook wel de doorslag gegeven. Omdat wij niet in het bezit zijn van een auto en dus niet in de bus willen zitten met zo een gevaarte. Nieuwsgierig geworden, kijk dan op de website! terrashaard