Wie met een blessure naar Fysiotherapie Veldhoven gaat wordt op een andere manier behandeld dan bij de meeste andere praktijken voor fysiotherapie. Bij Fysiotherapie Veldhoven gaat men ervan uit dat een blessures zo snel mogelijk moet worden behandeld nadat hij is ontstaan. Er wordt niet gewacht totdat het weefsel een beetje tot rust is gekomen. In het algemeen blijkt dat een blessure daardoor sneller heelt. Die ervaring hebben de therapeuten opgedaan bij de behandeling van sporters. Fysiotherapie Veldhoven raadt iedereen daarom aan om zo snel mogelijk na het ontstaan van een blessure contact op te nemen over een behandeltraject.

Professionele sporters als voorbeeld

Niemand vindt het leuk als hij geblesseerd raakt. Je kunt je niet goed bewegen en in sommige gevallen ben je zelfs immobiel. Voor professionele sporters is een zware blessure nog veel erger. Zij lopen het risico om een achterstand op te lopen bij hun trainingen. Dat kan ertoe leiden dat ze niet op tijd klaar zijn voor een groot toernooi, zoals de Olympische Spelen. Fysiotherapie Veldhoven werkt regelmatig met professionele sporters en heeft ontdekt dat een snelle behandeling een positief effect heeft op het genezingsproces. Die methode wordt ook bij amateursporters en gewone patiënten met succes toegepast.

Niet van negen tot vijf bij Fysiotherapie Veldhoven

Het gevolg van de manier waarop Fysiotherapie Veldhoven aankijkt tegen het behandelen van blessures is dat er niet alleen tijdens de kantooruren wordt gewerkt. Als je in de avonduren een blessure krijgt kun je contact opnemen met één van de fysiotherapeuten. Dan wordt meteen besproken wat de beste aanpak is van de blessure. Als dat relevant is kun je meteen langskomen. In de meeste gevallen zal dat echter niet nodig zijn. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend. Vaak is dat snel genoeg.