Gevelbekleding hout voor jouw onderneming realiseren? Waarom niet? Vandaag de dag zijn wij allemaal massaal bezig om ons bedrijf te laten stralen. De bezoekers moeten immers jouw bedrijf goed en snel kunnen vinden. Bij Plastica ben je meer dan welkom. Dit bedrijf is al sinds 1978 actief en denkt graag met je mee. Niet alleen voor ondernemers kun je bij dit bedrijf aankloppen. Ook voor jouw eigen woning ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. 

Met de verschillende soorten, maten en kleuren die je bij hun in het assortiment zal vinden zal je zeer zeker slagen. Mocht het zo zijn dat je niet goed weet welk soort er het beste bij jouw pand zal passen? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van de handige renovatie-app. Hierin kan je simpel en snel ervaren hoe dat jouw bedrijf of woning eruit komt te zien. Zo is het maken van een keuze wel erg ideaal toch?

De kennis van Plastica

Dat goede vakkennis verteld mag worden bewijst Plastica graag. Dankzij hun ervaring en kennis op dit gebied word je snel en goed geholpen. Al vanaf 1978 staan zij graag voor je klaar om jou het nodige advies over te geven. Ook hoe dat je de gevelbekleding van hout moet monteren vertellen zij je graag.

Binnenshuis

Natuurlijk is bekleding van hout ook voor binnenshuis zeer zeker mogelijk. Wat dacht je ervan om op kantoor een schitterende wand te realiseren? Zo heeft Plastica ook het merk Essentials in het assortiment. Een collectie met enorm veel keuze. Dit merk zorgt voor een zeer aangename uitstraling en geeft de nodige rust.