Een lichtkoepel is een aantrekkelijke manier om meer licht in een gebouw te krijgen, maar wat kost dat eigenlijk? Ofwel, wat is inclusief en exclusief bij de dakkoepels prijzen? De dakkoepels prijzen bij www.vlakkelichtkoepels.nl zijn inclusief alle materialen. Dakkoepels worden in de fabriek compleet gemonteerd, inclusief glas, frame en eventuele opstand of inplakflens. Niet inbegrepen bij deze dakkoepels prijs zijn de eventuele montagekosten en de transportkosten. Dat is niet zo raar, want veel klanten willen de dakkoepels zelf ophalen bij de fabriek in Cuijk. De montage kan worden uitbesteed, maar een handige klusser kan een lichtkoepel zelf wel monteren.

De manier waarop www.vlakkelichtkoepels.nl omgaat met de dakkoepels prijzen is dus eigenlijk heel transparant. Dat betreft het product dat uit de fabriek komt. Hoe je dat product thuis krijgt en wilt laten plaatsen mag je helemaal zelf beslissen. Uiteraard kunnen de producten van www.vlakkelichtkoepels.nl wel worden bezorgd in Nederland en België. Maar daar moeten transportkosten voor worden betaald. Ook is het mogelijk om dakkoepels door de eigen monteurs te laten plaatsen, maar ook daar zijn extra kosten aan verbonden.

Dakkoepels prijzen in het juiste perspectief

Wie op internet op zoek gaat naar dakkoepels prijzen zal zien dat er sprake is van grote prijsverschillen tussen de verschillende producten. Dat wordt veroorzaakt doordat er allerlei soorten lichtkoepels worden aangeboden, gemaakt van vele soorten materialen. Voor de producten van www.vlakkelichtkoepel.nl worden uitsluitend kwalitatief goede en duurzame materialen gebruikt. Elke lichtkoepel wordt bijvoorbeeld uitgevoerd met glas. Die materiaalkeuze is de reden waarom de dakkoepels prijzen van www.vlakkelichtkoepel.nl in veel gevallen hoger uitvallen dan de producten van leveranciers die gebruik maken van kunststoffen. Ook kunnen de verschillen worden veroorzaakt doordat onderdelen, zoals de opstand of de inplakflens, niet door alle leveranciers in de dakkoepels prijzen worden meegenomen.