Lekker buiten zitten met mooi weer in de tuin is altijd leuk. Als jij gebruik wilt maken van Houtbouw? Kan dit er namelijk voor zorgen dat er een lekkere houten lucht ontstaat.

Bij Tuinbeurs Nederland kun je zelf namelijk kiezen wat voor soort hout je graag zou willen gebruiken bij het maken van een schuur bijvoorbeeld. Zij werken uiteraard met natuurlijke materialen en ze produceren ook nog eens alles zelf. Met houtbouw is alles mogelijk. Op de website van Tuinbeurs Nederland vind je namelijk de mogelijkheden die zij voor jou kunnen verrichten. Heb jij vragen hierover? Dan kun je uiteraard contact met hun opnemen! je kan namelijk een afspraak maken om een bezoekje aan de showroom te brengen. Zo krijg je een beter beeld waar naar je opzoek bent.

Eigen ervaring

Mijn man en ik hebben sinds kort een nieuwe schuur in de tuin staan. Het werd weer eens tijd dat we een wat ruimere schuurtje in de achtertuin hadden. Dit hadden we namelijk nodig, omdat wij in onze oude schuur niet meer voldoende ruimte hadden. Als je dan ook nog eens 4 tieners in huis hebt. Dan begrijp je dit probleem wel met de fietsen die je bijvoorbeeld kwijt wilt. Ik zelf vond het namelijk hartstikke vervelend als ik in de tuin zat en dan als uitzicht fietsen zag staan. Ik wilde juist genieten van het mooie weer en uitzicht! Via Tuinbeurs Nederland hadden een nieuwe schuur laten maken. Wij zijn hier ook heel erg tevreden mee!