Als je je halve leven al op een gemiddeld bed hebt gelegen, dan weet je bijna niet beter. Echter, een nachtje op een echt goed bed en je stapt er de volgende ochtend veel kwieker uit. Bedden waar goed over zijn nagedacht, leveren een betere nachtrust. Ze zijn inderdaad iets duurder maar als je dat afzet tegen het aantal uren dat je gemiddeld in je leven slaapt (meer dan 230.000 uur), tellen die paar euro’s extra ineens niet zo zwaar meer. Goed slapen is sowieso ook de dag fitter doorkomen. Er zijn een paar beddenfabrikanten die wereldklasse bieden; eentje daarvan is Magnitude bedden

Trial en error en uiteindelijk innovatie

Dat is wel het eindpunt van een lang traject. Dat begon met een gepassioneerde Belgische beddenbouwer die graag de uitdaging aanging kritische slapers het naar hun zin te maken. Een veeleisende slaper is niet snel tevreden maar elk kritiekpunt werd door zijn jonge bedrijf afgetroefd door steeds weer een treffende innovatie. Dit proces nam wel tientallen jaren in beslag, maar daardoor zijn de Belgische Magnitude bedden nu dus ook het neusje van de zalm. Generatie op generatie heeft de ‘bedgeheimen’ doorgegeven. Door tal van productiefasen handmatig te doen, zijn de bedden echt premium te noemen. Ze voldoen aan hoge normen van comfort en ook qua esthetiek mogen ze er zijn. Bekijk een Magnitude bed eens goed, pas dan zie je de zorg voor elk detail terug. 

Magnitude bedden, tot op de man gemaakt

Een van de meest opvallende kenmerken van Magnitude bedden is het gebruik van pocketvering, en dan in combinatie met hoogwaardig schuim en latex. Die pocketveren zijn behoorlijk ondersteunend maar volgen tegelijk ook de lichaamscontouren. Het latex en schuim zijn verantwoordelijk voor de drukverlichting en zorgen zo voor een zacht slaapoppervlak. De samenwerking tussen pocketveren en het schuim levert een lichaam op dat zich snel weet te ontspannen. Omdat Magnitude beseft dat elk lichaam weer anders is, is er de mogelijkheid een handgemaakt bed ook nog aan te passen aan hele specifieke wensen van de slaper. Dat geldt voor esthetische puntjes zoals het ontwerp van het hoofdbord. Maar ook voor wensen die te maken hebben met het lichaam (gewicht, lengte, zij- of rug-slapers, enz.).

Niet langer de ellende van een gemiddeld bed

Een goed bed doet meer dan je denkt. Bij Magnitude hebben ze ontdekt dat nogal wat kwaaltjes verminderen als je regelmatig in een Magnitude bed slaapt. Of natuurlijk in een ander kwaliteits-bed. Vrij normaal voorkomende probleempjes zoals rugpijn, stijfheid van het lichaam, pijnlijke armen of benen, zweten of hoofdpijn kunnen verminderen door lang genoeg te slapen; en vooral door in goede bedden te rusten. Dit heeft voornamelijk te maken met de wervelkolom. In een goed bed blijft die in een natuurlijke posities. Ook drukpuntvermindering is een kwaliteit van een Magnitude bed.

Magnitude bedden weren slaapklachten

Samengevat bestrijden Magnitude bedden de volgende slaapproblemen:

• Rusteloosheid

• Slaapstoornissen

• Slechte slaaphouding

• Rugpijn

• Algemene lichaamspijn

• Ongemak bij het liggen (vanwege drukpunten)

• Woelen

• Rugpijn

• Slaapstress en prikkelbaarheid

• Allergische reacties

• Vermoeidheid

• Slapeloosheid

Dat is een hele opsomming. Een kwaliteits-bed zoals ook dat van Magnitude vermindert bovenstaande problemen en garandeert zo een veel beter slaapritme en een fitter dagritme.

Eén ding is zeker, bij Bröring ben je in ieder geval aan het juiste adres!