Rib plantenbak

Bij Tuinwaardig vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten en maten plantenbakken. Alle plantenbakken worden gemaakt op Nederlandse bodem en op ambachtelijke wijze. De plantenbakken van Tuinwaardig geven uw plantenbakken een lange levensduur doordat zij gemaakt worden van onder andere sterk hout. Denkt u aan Douglas hout en Eikenhout. Naast het maken van houten plantenbakken vindt u bij Tuinwaardig ook plantenbakken gemaakt van cortenstaal. Tuinwaardig heeft voor iedere tuin een uniek aanbod in plantenbakken. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Dit is geen enkel probleem! De vakmannen van Tuinwaardig gaan graag voor u aan de slag en bespreken graag met u uw wensen. Samen met u maken zij de mooiste plantenbakken voor uw tuin. 

planten bak

Verschillende soorten plantenbakken van onder andere cortenstaal 

De vakmannen van Tuinwaardig bieden u ook een ruim aanbod aan in cortenstaal plantenbakken. Plantenbakken van cortenstaal geven uw tuin een extra blikvanger. Cortenstaal is een uniek en mooi materiaal om toe te voegen aan uw tuin. Door de roestkleurige staalsoort van cortenstaal krijgt uw plantenbak een tijdloze donkerbruine roestkleur. U vindt dit materiaal ook veel terug in beelden en kunstwerken. Door gebruik te maken van cortenstaal geeft u uw tuin een authentieke vintage look en een industriële uitstraling. Cortenstaal is samengesteld uit ijzer, koper, fosfor en nikkel. Daarnaast is er chroom toegevoegd. Door deze componenten samen te voegen ontstaat er een prachtige kleur die door de weersinvloeden veranderd in een roestkleur.

Plantenbak met palm

Uniek aanbod in plantenbakken

Bij Tuinwaardig bent u op het juiste adres voor het vinden van unieke plantenbakken in verschillende soorten en maten. Naast het aanbieden van cortenstaal plantenbakken vindt u ook houten plantenbakken, kunststof plantenbakken, natuursteen plantenbakken en composiet plantenbakken. U kunt al deze plantenbakken in uw gewenste maat bestellen bij de vakmannen van Tuinwaardig. Zij bespreken graag met u uw wensen. Tuinwaardig levert kwaliteitsproducten voor de inrichting en verzorging van uw tuin. U vindt bij Tuinwaardig kwalitatief goede plantenbakken, bloembakken en boombakken. Deze worden gemaakt van duurzame houtsoorten en van cortenstaal. Zo krijgen de plantenbakken een lange levensduur. Tuinwaardig gebruikt alleen het allerbeste hout. De vakmannen van Tuinwaardig weten door hun jarenlange ervaring precies hoe zij hun klanten tevreden moeten maken. Zij ontwerpen en maken de mooiste bloembakken op maat voor uw tuin. Daarnaast wordt alleen het allerbeste hout gebruikt. De plantenbakken van Tuinwaardig worden in Nederland geproduceerd. Ook zijn de plantenbakken verkrijgbaar in combinatie met staal. Wordt u de volgende tevreden klant?