Zonnepanelen

Aangezien we erg milieubewust proberen te zijn, leek ons het plaatsen van zonnepanelen een goede eerste stap. Dit heeft zeker een goede invloed op onze toekomst en op de toekomst van onze kinderen. De zon straalt toch iedere dag opnieuw, dus waarom zouden we er niet extra van genieten door het plaatsen van zonnepanelen? Daarom hebben we gekozen om hierin te investeren, dit brengt natuurlijk ook een rendement voor ons zelf op en niet enkel voor het milieu. Sindsdien besteden we namelijk een stuk minder aan elektriciteit om ons gezin te onderhouden. Ook sparen we hiermee groene stroomcertificaten, waarbij een een bijkomende opbrengst genereren.


Vooraleer we tot de aanschaf over zijn gegaan, hebben we ook eens laten nakijken of ons dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Voor een optimale opbrengst is het namelijk het beste om een dak te hebben dat Zuidelijk georiënteerd is, aangezien je dan het meeste uren zon per dag hebt. Gelukkig was dat bij ons het geval.

AliusEnergy: onze partner in zonnepanelen


Als partner hebben we gekozen voor AliusEnergy. Ze zijn een groothandel in zonnepanelen en hanteren hiervoor zeer competitieve prijzen. Over de plaatsing van de zonnepanelen zijn we ook zeer tevreden. Ze hebben onze zonnepanelen correct en vlot geplaatst en hebben ons ook de nodige informatie meegegeven over hoe we de zonnepanelen kunnen onderhouden en hoe de zonnepanelen net werken. We zijn nu volledig op de hoogte van alle voordelen en de volledige werking.

Bron: Zonnepanelen groothandel