Al sinds ik mij kan heugen, lekt het dak van onze schuur. Dat is dus vanaf het moment dat wij hier zijn komen wonen, inmiddels vijf jaar geleden. Al die tijd heeft het geen prioriteit gehad om het dak van de schuur te laten maken, waarom niet? Omdat het in een bepaalde hoek van de schuur is waar wij er geen last van hadden. Tot nu, wat is er veranderd dat we er nu wel last van hebben en voorheen niet. Heel simpel, nieuwe fietsen!! Sinds kort hebben we ons zelf elektrische fietsen cadeau gedaan. Het was zo dat ik zelf niet eens een fiets had en mijn man had nog een oude fiets waar hij eigenlijk nooit op fietst, de voornaamste reden van het niet fietsten van mijn man ligt dus in het feit dat deze fiets van hem precies op de plek staat waar het dak van de schuur lekt. Door het vele lekken van de afgelopen vijf jaar is de fiets aardig roestig geworden en de ketting is daardoor aan vervanging toe. Kortom de fiets kan niet meer worden gebruikt waarvoor deze gemaakt is. Nu hebben we dus nieuwe fietsen, die eveneens op de plek in de schuur moeten staan waar het lekt. Tijd voor actie dus, opzoek naar een dakdekker. Wij wilden dit op korte termijn geregeld hebben omdat onze nieuwe fietsten over drie weken geleverd zouden worden. We zijn met behulp van google opzoek gegaan naar een dakdekker die deze klus snel voor ons kon fixen. Er zijn ontzettend veel sites waar je terecht kunt voor een dakdekker maar de site die ons het meeste aansprak was de site acdak.nl. Wij wilden, naast snel geholpen worden, ook een voor ons betrouwbaar adres voor een dakdekker en ook dat zagen wij in deze site. Nadat via telefonisch contact onze vragen waren beantwoord, hebben we een offerte opgevraagd voor de werkzaamheden van de dakdekker. De offerte voor een dakdekker ontvingen wij snel en ook de prijs was voor ons meer dan gunstig. Onze fietsen zijn inmiddels geleverd en het dak is gemaakt, onze fietsen staan dus droog!

Heeft u een dakdekker nodig, dan is dit de site die u moet raadplegen

Er zijn diverse sites die de vele werkzaamheden van een dakdekker aanbieden, volop keus denk je dan. In zekere zin is dit natuurlijk zo maar niet iedere site is even betrouwbaar of levert goed werk af. Wij zijn nog steeds erg blij dat we een betrouwbare partner hebben gevonden in deze site. We hebben een vakkundig gerepareerd dak dankzij deze site.

Wilt u meer weten?

Wij hebben inmiddels een professioneel gerepareerd dak dankzij de site acdak.nl. Een site die wij zeer zeker aanbevelen omdat:

  • Zij ons goed hebben kunnen adviseren
  • Zij ons een zeer gunstige offerte boden
  • Zij ons uiterst klantvriendelijk hebben benaderd tijdens het hele proces

Mocht het zo zijn dat u een dakdekker nodig heeft dan raden wij u aan deze site zeker te bezoeken. Misschien heeft u dan net als wij, binnenkort een dak dat niet meer lekt. Wij zijn erg blij dat wij dit bedrijf geraadpleegd hebben.
Lees meer…