keuken tilburg

Steeds meer mensen gaan led inbouwspots in hun huis aanbrengen. Dat komt omdat led inbouwspots energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Uit testen is gebleken dat led inbouwspots één keer in de vijfentwintig jaar vervangen moeten worden. Gewone inbouwspots kunnen heet worden, maar led inbouwspots worden hooguit iets warmer. Dat maakt ze ook veiliger in gebruik. Led inbouw spots zijn kantelbaar en dimbaar en daardoor zijn ze op veel plaatsen te gebruiken. Led inbouwspots worden vooral gebruikt in de keuken onder de aanrechtkasten. Ook kunnen ze perfect gebruikt worden om bepaalde stukken aan te lichten in de kamer of gang. Steeds vaker worden led inbouwspots ook gebruikt in slaapkamers. Zeker wanneer je graag leest in bed, zijn led inbouwspots ideaal. Het licht valt dan precies op de goede plaats. Doordat led inbouwspots kantelbaar en dimbaar zijn kun je hiermee ook sfeerverlichting creëren in je slaapkamer.

Welke led inbouwspots passen bij jouw interieur

Led inbouwspots kun je kopen in soorten en maten; dimbaar, niet dimbaar, kantelbaar, niet kantelbaar, wel of niet waterdicht. Led inbouwspots zijn er in vierkant en rond, in verschillende kleuren en dieptes. Ze zijn daarnaast ook verkrijgbaar in allerlei lichtkleuren. Je kunt ze dus aanpassen aan elk interieur. Led inbouwspots wordt een trend in slaapkamers. Een andere trend op slaapkamer gebied zijn boxsprings. Ben jij ook toe aan een nieuw bed en wil je een boxspring bestellen dan is het goed om vooraf te weten wat een goede boxspring voor jou is. Een boxspring bestaat uit een box die tussen de 20 en 30 cm hoog is waarin de veren zijn verwerkt. Onder de box bevinden zich de poten die meestal in hoogte verstelbaar zijn tussen de 5 en 11 centimeter. Dan een matras met een dikte tussen de 16 en 25 centimeter.

Stel zelf je boxspring samen

Ga je een boxspring bestellen bepaal dan vooraf welke maat je wilt. Ben je niet langer dan 185 centimeter dan is een bed van 200 centimeter lang voldoende, een boxspring is verkrijgbaar tot 220 centimeter. De breedte maten variëren van 90 tot 200 centimeter. Wil je een kingsize bed meet dan eerst je slaapkamer op, hij moet wel in je slaapkamer passen. Optioneel kun je een hoofdbord erbij bestellen net zoals een topper. Hoe dikker de matras hoe meer comfort en ondersteuning deze biedt en hoe langer de levensduur zal zijn. Leg je hier vervolgens nog een topper op dan lig je extra comfortabel. Door het gebruik van een topper wordt de levensduur van je matras extra verlengt. Een Boxspring topper zorgt er ook voor dat je matras schoon blijft. Bestel een boxspring topper waarvan je de tijk kunt afritsen en wassen op 60 graden