Ben je van plan om een camera aan te leggen op je privé of werkterrein? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel wordt het begrip kort omschreven. Op basis hiervan worden er tips gegeven, die relevant zijn voor het aanleggen van een camera. Veel leesplezier!

Wat is een bouwbeveiliging?

Een bouwbeveiliging is het aanleggen van een  systeem op een bouwplaats in vorm van een camera. Deze camera’s nemen alles op. De meestvoorkomende variant zijn meerdere camera’s op verschillende posities. De camera’s worden voornamelijk geplaatst op de meest drukke plekken, zodat het overzicht goed kan worden behouden.

Ook worden er camera’s bij de dode hoeken geplaatst, waar het moeilijk is om bepaalde dingen te monitoren en te bewaken. Desondanks het plaatsten van hekwerken, weten onbevoegden een gat te vinden, waardoor ze kunnen glippen naar het bouwterrein. Dat wil je zeker niet hebben.

Waarom een bouwbeveiliging aansluiten?

Er wordt jaarlijks door diefstal en vandalisme miljoenen misgelopen door schade op bouwterreinen. Auto’s, apparaten en heftrukken. Daarnaast is het gevolg van vandalise en schade ook groot, omdat projecten hierdoor vertraging oplopen en deadlines worden niet behaald.

De norm is echter om hoogwaardige kwaliteit te leveren in vorm van effectieve bouwplaatsbeveiliging. Ben je op zoek naar een geschikte aanbieder? Bekijk dan de website van Cyclops Security. Cyclops Security is dé aanbieder van bouwbeveiliging voor vastgoed- en opslagterreinen in heel Nederland. Naast het aanbieden van bouwbeveiliging, biedt Cyclops Security de volgende diensten:

  • Vastgoedbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Keetbeveiliging
  • Opleverbeveiliging
  • Totaal beveiliging