3Het onderwerp van vandaag is Terrasscherm. De horeca onderneming van mijn vriend draait geweldig. Elke maand zit er een stijgende lijn, in zijn omzet. Vanwege deze stijgende lijn besloot mijn vriend, zijn onderneming uit te gaan breiden. Er is nu een heel groot stuk bij gekomen en dat is voornamellijk voor mensen die er meer van houden om buiten te zitten. Het terras in orden maken was mijn taak dit vond ik namelijk heel erg leuk om te doen. Natuurlijk moest er wel veel gebeuren voor dat ik allerlei dingen kon bestellen voor mijn terras zo moest ik zorgen dat ik een tekening had waar op zou komen te staan waar alles zou komen en hoe het er uit zou gaan zien.Ik wist al welke buitenmeubels voor het terras er moesten gaan komen. Deze meubels had ik dan ook  al vrij snel besteld. Hier onder vielen dus ook de mooie schermen die ik in gedachten had voor het terras!

Waar heb ik alle leuke spullen nou besteld?1

Gelukkig kende ik een goede website die allerlei dingen heeft voor een perfect terras. Waaronder dus de Terrasscherm die ik heel graag wilde hebben! Ik heb ze dus besteld en ik moet zeggen dat ik er super blij mee ben aangezien ze echt super mooi zijn!1