Wat weet jij over een eb en vloed bodem? Zelf kweek ik al jaren op normale grond en dat gaan redelijk goed af bij mij. Echter wil ik mijzelf verdiepen in het kweken op een andere bodem. Vrienden van mij kweken al op hydro, echter ben ik daar geen fan van. Zodoende wil ik mijzelf eens verdiepen in het kweken op een andere manier.

Online gezocht

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van De Hobbykweker. Op deze website vind je echt alles wat je nodig hebt om te kunnen kweken. Zo zag ik ook dat zij een systeem hebben om eb en vloed te creëren in de kassen. Perfect! Helemaal nadat ik de aantrekkelijke lage kosten zag die zij hanteren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op deze website een bestelling te plaatsen. Dit werd in een mum van tijd bevestigd en voordat ik het wist had ik het al in huis. Nu nog installeren en dan zijn mijn planten er klaar voor om te groeien!